PROCURELA NA VIDELO PRAVA ISTINA O SVINJSKOM GRIPU– DEPOPULACIJA SVETA!!!

Home | Uncategorized | PROCURELA NA VIDELO PRAVA ISTINA O SVINJSKOM GRIPU– DEPOPULACIJA SVETA!!!

Ne znam koliko je istina ali vredi pročitati

Dakle, konačno se jedna hrabra zena iz Austrije usudila da iznese pravu istinu pred svetsku javnost i zbog toga je za svega nekoliko dana izgubila posao, što je dokaz da prisilna vakcinacija u SAD-u, Kanadi, Australiji i V. Britaniji nije ni malo bezazlena i bezopasna!! U tim zemljama mora da se vakciniše 100% stanovnistva inače im preti godinu dana zatvora ili kazna od 250.000 USD kao npr. u SAD. U mnogim drugim zemljama vakcinisaće ce se ili svo stanovništvo ili veliki procenat!! Hrvatska je naručila cca. 2,5 milona vakcine, Srbija takodje. Vakcinacija ce početi na jesen i tada ce putem vakcine zaraziti zdrave ljude, a kad počnu masovna umiranja sluzbeno objasnjenje u medijima glasiće da je “virus mutirao”, i da više ne mogu da ga zaustave!!!

Budite mudri i pametni, istražite ovu temu, i nemojte nikako da se vakcinišete protiv svinjskog gripa, previše je stvari sumnjivo i nelogično pa ćete i dalje ostati medu živima… Kliknite dole na link i procitajte tekst – ako to sve nije istina – zasto je žena onda tako brzo dobila otkaz i gomilu pretnji?!

Depopulacija znači istrebljenje, eliminacija, ubistvo 90% postojećeg svetskog stanovništva od strane NWO(New World Ordera – Novog svetskog poretka). Mislim da ste i vi medu njima pa bi vam ovaj tekst mogao biti zanimljiv…  Proizvodač vakcine je firma Baxter koja je vec 5-6 puta “SLUČAJNO ZARAZILA” sasvim zdrave ljude  svojim vakcinama. Moralo bi da vam bude sumnjivo i to kako su tako brzo posle pojave svinjskog gripa uspeli da naprave vakcinu? Jer su je već imali, ali vi je nećete dobiti već grupa odabranih! A vama će dati ne vakcinu već virus gripa.

PROSLEDITE DALJE OVAJ MEJL SVOJIM PRIJATELJIMA I ROĐACIMA DA BI SHVATILI ŠTA SE SPREMA….   AKO SPASETE NEKOME GLAVU,  BOG CE VAM LAKSE PROGLEDATI KROZ PRSTE KAD DODE DAN NAPLATE.

POZDRAV!

Kliknite na ovde navedenu adresu i pročitajte članak:

http://www.javno.com/hr-svijet/kaznena-prijava-zbog-zavjere-protiv-covjecanstva_270289

1 Comment

  1. eeej, mene ova mi padna vo raka pred edno izvesno vreme ama iskreno nemav prilika da go “distribuiram” ponatamu, dobro e sto ima nekoi lugje koi se poazurni od mene 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *