POBEDJEN SVINJSKI GRIP AH1N1 – PRIRODNIM PUTEM – RECEPTI ZA SVE GRATIS….

Home | Uncategorized | POBEDJEN SVINJSKI GRIP AH1N1 – PRIRODNIM PUTEM – RECEPTI ZA SVE GRATIS….

Jedni pricaju da sama inekcija steti ljudskom zdravlju i da na taj nacin ubijaju ljude – jer je cilj svetskoj bogatoj eliti da smanji populaciju na zemlji.

Drugi pricaju da je vakcina neophodna i da teorija zavere nepostoji – zapravo nisu kompanije koje prodaju vakcinu izazvale svinjski grip i nije samo njihov profit u pitanju vec borba za ljudsko zdravlje .

A covek koji kaze i koga svi traze u Srbiji – travar – kaze i plus ima dosta ljudi koje je izlecio svojim receptom koji javno objavljuje za sve da mogu da budu sigurni.

Tekst doslovno citiram i objavljujem u ovoj grupi – nista ne kosta da se napravi proridni lek po ovom receptu i poslusaju saveti – a moze da koristi mnogo svim ljudima.

Samo u Pressu: Novi recepti za biljne lekove protiv virusa!

Ogroman broj čitalaca Pressa traži pomoć travara Nenada Gavrilovića, čiji preparati efikasno i brzo leče obolele od svinjskog gripa

Your browser may not support display of this image.

Priroda protiv svinjskog gripa… Nenad Gavrilović

Interesovanje za lek protiv svinjskog gripa koji je napravio travar sa Romanije Nenad Gavrilović je ogromno! Redakciji Pressa javio se veliki broj čitalaca zainteresovanih za ovaj lek, a Gavrilović ekskluzivno za naše čitaoce otkriva nove biljne preparate i čajeve koji se mogu koristiti u prevenciji i lečenju svinjskog gripa!

Gavrilovićevim preparatima, pre nekoliko dana, od virusa A/H1N1 izlečio se Čedomir Arsević (22) iz Zemuna. On je, posle samo jednog uzimanja lekovitih kapi, temperaturu sa 39,3 oborio na 37,1 stepen Celzijusa. Posle teksta objavljenog u našem listu, u kome je ovaj travar rekao da njegov lek, u roku od 24 sata, može da izbaci iz ljudskog organizma opasni virus, telefoni u redakciji ne prestaju da zvone.

Saveti Nenada Gavrilovića čitaocima Pressa

Obavezno idite na spavanje do 22 sata. U periodu od 22 do 24 sata organizam se najbolje regeneriše

Pijte najmanje 1,5 do dva litra tečnosti, najbolje čajeve koji potpomažu varenje (hajdučka trava, ljuti kantarion…)

Ishrana treba da se zasniva na kuvanoj, a ne na prženoj i pečenoj hrani. Jedite kuvano meso i dosta povrća

Obavezno solite hranu, ali koristite samo morsku so

Možete koristiti ljutu papriku i biber jer jačaju imunološki sistem

Voća jedite što manje jer voćni šećer pojačava razmnožavanje virusa

Iz upotrebe izbacite sirće, bilo da se radi o vinskom ili jabukovom. Sirće izbacuje vitamin C

Gavrilović je javno ponudio državi Srbiji da zajednički patentiraju kapi koje leče svinjski grip, ali ga još niko od nadležnih nije kontaktirao.

– Niko od nadležnih iz Srbije nije me kontaktirao iako sam im javno ponudio saradnju! To se verovatno nikada neće ni desiti, a ja neću nikoga da molim. Ako žele da me nađu, znaju gde sam. Smatram da bi moje kapi mogle pomoći bolesnicima koji imaju teške oblike svinjskog gripa i da bi tako smanjili broj smrtnih ishoda – ističe Gavrilović.

U Ministarstvu zdravlja juče nisu hteli da razgovaraju na ovu temu. Uputili su nas na Agenciju za lekove i medicinska sredstva, koja je, kako su nam objasnili, nadležna za kontrolu i registraciju medicinskih sredstava.

Tadić: Neću prvi da se vakcinišem

Predsednik Srbije Boris Tadić kazao je juče da još nije primio vakcinu protiv novog gripa, kao i da nije fer da je on dobije pre ostalih građana.

– Nisam primio vakcinu i bilo bi nemoralno da je primim pre nego drugi građani. Saslušao sam mišljenje SZO, ministra zdravlja, a i majka mi je lekar, i ako je to jedini način da sprečimo teške i fatalne ishode naravno da ću i sam dati lični primer – rekao je predsednik Srbije.

Epidemiolog Radmilo Petrović kaže za Press da ne treba unapred tvrditi da preparat, koji pravi travar sa Romanije, nije efikasan, ali da to prvo treba dokazati laboratorijskim i kliničkim ispitivanjima!

– Prvo treba uraditi analizu ovog preparata, a potom sprovesti i ogledno kliničko ispitivanje u relevantnim ustanovama – objašnjava Petrović. On ističe da takva ispitivanja nisu jeftina i da mogu da potraju mesecima.

– Na jednom takvom ispitivanju potrebno je angažovati čitavu ekipu stručnjaka, a to bi najverovatnije potrajalo mesecima. Drugi momenat jeste onaj koji se odnosi na finansije. Pitanje je ko su ovde zainteresovane strane da se to i uradi – kaže Petrović.
______________________________________________________________________________________

Recepti za one koji imaju svinjski grip:

______________________________________________________________________________________

Antivirusni preparat
POTREBNI SASTOJCI:
50 g sirovog ili sušenog ruzmarina
50 grama bobica kleke (smreke)
Rakija od 40 do 50 stepeni
NAČIN PRIPREME:
Uzeti 50 grama sirovog ili sušenog ruzmarina i staviti u flašu od jednog litra. Dodati 50 grama bobica kleke (smreke). Bobice se prethodno samelju što sitnije u električnom mlinu za kafu ili blenderu. List ruzmarina se, takođe, isecka što sitnije. Flaša se potom nalije bilo kojom vrstom rakije jačine između 40 i 50 stepeni. Flaša se začepi i, obmotana novinama, drži na toplom mestu u kuhinji da bi se sastojci brže sjedinili. Svakog dana, flašu treba dva puta dobro promućkati. Već posle trećeg dana, ova tinktura može da se upotrebljava.
UPOTREBA:
Odrasli piju dva puta dnevno po jednu srednju kafenu kašiku ove tinkture, a deca po jednu malu kafenu kašiku.
NAPOMENA:
Ovaj preparat nikada ne treba unapred cediti. Procedi se samo ona količinu koju u tom trenutku planiramo da popijemo.

Okrepljujuća kokošja čorba sa karijem
POTREBNI SASTOJCI:
Pola kilograma kokošjeg mesa (najbolje domaćeg)
1 kilogram šargarepe
200 grama običnog pirinča
začin kari (može da se kupi u prodavnicama zdrave hrane ili supermarketima)
NAČIN PRIPREME:
U lonac staviti kokošje meso, šargarepu i pirinač. Ne skidati kožicu. Kuvati na tihoj vatri puna dva sata. Nekoliko minuta pred kraj kuvanja dodati jednu supenu kašiku karija. U toku dana ovu čorbu jesti kao osnovnu hranu. Kada bolesniku bude bolje, u supu treba dodati i 1/2 kilograma crnog luka.

Okrepljujući čaj
POTREBNI SASTOJCI:
limun, med, cimet, muškatni oraščić, karanfilić, crno vino
NAČIN PRIPREME:
U dva litra hladne vode stave se četiri oguljena limuna, koja se prethodno sitno iseckaju. Tome se dodaju četiri supene kašike meda. Ovo se poklopi i pusti da ključa oko 20 minuta. U tu vodu se potom dodaju: jedna kašika mlevenog cimeta, jedna kašika mlevenog muškatnog oraščića, pola kafene kašike karanfilića i dva decilitra crnog vina. Ostaviti da ključa još pet minuta.
UPOTREBA:
Ova količina čaja bi trebalo da se popije polako, u toku 24 sata. Čaj treba piti četiri dana.
NAPOMENA:
Ne treba cediti celu količinu čaja. Procedi se samo ona količina koju planiramo da popijemo u tom trenutku.

V. Nedeljković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *