15.04.2010 – СРЕЌЕН ПРВ РОДЕНДЕН

Home | Uncategorized | 15.04.2010 – СРЕЌЕН ПРВ РОДЕНДЕН

365 дена одлична храна, 12 месеци добра музика, 1 година незаборавна забава !!! Повелете да го прославиме ПРВИОТ РОДЕНДЕН на уникатниот ресторан ДИОН на Кеј 13-ти Ноември заедно со дечките кои се закон за одлични забави – КОМПАС бенд, маестро ПАНКИ и JOHNNY live. Место на настанот: ресторан ДИОН, 15.04.2010 со почеток во 21:00, ВЛЕЗ СЛОБОДЕН, ГРАТИС ШВЕДСКА МАСА

ПОСЕТЕТЕ НЕ А НИЕ ЌЕ ВИ БИДЕМЕ НА РАСПОЛАГАЊЕ

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *