Мажот на вашите соништа

Home | Uncategorized | Мажот на вашите соништа

Богата вдовица, решена дека и е потребен уште е ден маж во животот, објавува оглас во весник: Богата вдовица бара маж со кој ќе го сподели животот и своето богатство. Кандидатот треба да ги исполнува следниве услови:

1 – Да не ме тепа
2 – Да не избега од мене
3 – Да биде одличен во кревет
Неколку месеци телефонот и ѕвончето не престануваат да ѕвонат, но без никаква корист, таа се уште не може да најде партнер.

Пред речиси целосно да се откаже од потрагата и заѕвонува некој на врата.

Отвора и здогледува маж без раце и нозе како лежи на чергичето пред вратата.

“Кој си ти? Што правиш тука?”

“Здраво, јас сум мажот на твоите соништа. Немам раце па не можам да те тепам, и немам нозе па не можам да ти избегам.”

На што, вдовицата одговара: “А зошто мислиш дека си добар во кревет?”

“Па нели ѕвонев!” одговара човекот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *