КОМПАС бенд – Рецепт за Вашата ИДЕАЛНА Забава !

Home | nastani | КОМПАС бенд – Рецепт за Вашата ИДЕАЛНА Забава !
KOMPAS bend LOGO

Ако не знаете како да ја направите вашата журка да биде ИДЕАЛНА, можете да го употребите нашиот проверен рецепт. Бидете наши гости и уверете се во УНИКАТНИТЕ ЗАБАВИ приредени заедно со нашите ВЕРНИ гости!

Посетете не на следниве линкови:

КОМПАС бенд official website      КОМПАС бенд на Facebook      КОМПАС бенд Facebook FAN page     КОМПАС бенд на YouTube

KOMPAS bend POSTER

Телефони за контакт:

Боби:    +389 (078) 466 400

Љупчо: +389 (078) 288 160

 

Посетете не во живо на следниве места:

– Секој петок: ресторан НАША СОФРА – Дебармаало (Ex Галерија) – Скопје – резервации на тел: 02/3225-600; 071/42 42 42

– Секоја сабота: кафе бар MASQUE – спроти TOBACCO 2, нас. Аеродром – Скопје – резервации на тел: 078/364-036

 

Зачинете ја вашата идеална журка со идеални слики направени од ПАНТА ДИГИТАЛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *